Helse Heenreis (In de bundel Wonderland)

<terug naar BOEKEN>

Helse Heenreis (kort verhaal, november 2017)
Opgenomen in de bundel Wonderland
ISBN:978-94-92585-05-9
Uitgever: Dutch Venture Publishing
€ 17,95
Klik hier voor meer informatie.

Helse Heenreis, kort verhaal


In Helse Heenreis besluit Killian dat hij klaar is met het leven. Met Chop Suey van System of a Down in zijn oren neemt hij afscheid op het Zeeuwse strand. Dan valt er plotseling een meisje bovenop hem. Ze lijdt aan geheugenverlies en heeft het ijskoud. Killian ontdekt dat een speldenprikje hoop soms genoeg is om de meest duistere plekken te verlichten. Zelfs in je eigen hoofd. 


Marijke: ‘In Helse Heenreis heb ik twee thema’s centraal gezet die steeds vaker voorkomen in onze eigen cultuur: depressiviteit en alcoholisme. Ik wilde van beide laten zien hoe destructief ze kunnen zijn voor een persoon en een gezin/omgeving, maar ook dat er altijd een uitweg is uit zo’n situatie. Dat er altijd hoop is.’

Flaptekst van Wonderland:
Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adultauteurs uit Nederland en BelgiĆ« een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal: ‘Wonderland’ bevat voor ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachte centraal staan. Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand! Met verhalen van Jennefer Mellink, Jen Minkman, Chinouk Thijssen, Eva Moraal, Patty van Delft, Vanessa Gerrits, Marijke F Jansen, Rianne Werring, Anne Nicolai en Debora Elisabeth en illustraties van Emmy van Ruijven.

Recensies:
Benieuwd wat anderen van Wonderland vinden? Hieronder een overzicht van verschenen recensies:

<Terug naar BOEKEN>

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen